„Gościnność” to książka o tym, jak zrobić, by innymi czuli się u nas dobrze. U nas – czyli w restauracjach i usługach branży HoReCa (Hotels, Restaurants, Catering), ale wiele rad można odnieść do każdego domu. Jeśli choć czasem wydajecie kolacje lub obiady – też znajdziecie w niej wiele dla siebie. A na pewno przeciekawe wywiady z ekspertami.
Autorzy książki, zanim jeszcze ją napisali, spotkali nas – zanim jeszcze powstałyśmy. Patrycja Siwiec, publicystka gastronomiczna i specjalistka od marketingu restauracji i Adam Pawłowski – pierwszy polski Master Sommelier i certyfikowany wykładowca The Wine & Spirit Education Trust – uwierzyli w potrzebę kulinarnej edukacji młodzieży tak, jak my w potrzebę książki o sztuce obsługi w gastronomii. Tak narodziła się owocna współpraca – 5% dochodu z książki trafia do nas, a my wspomagamy autorów siłami ludzkimi na branżowych wydarzeniach i opowiadamy o książce, gdzie możemy. I jest super!

zobacz, co jest w książce „Gościnność”

Krok w krok z nami jeździ ta książka. Tak mądrze pisze o tym, że zawsze trzeba widzieć człowieka rozwiązując konflikty. To książka dla każdego, kto chce prowadzić swój biznes uważnie. Podziwiamy jej autorów i dziękujemy za kibicowanie nam od naszych pierwszych dni.